Heart slippers






Να ΄μαστε πάλι λίγες μέρες πριν τον Άγιο Βαλεντίνο... Και όπως έχω γράψει παλαιότερα, δε γιόρτασα και ούτε θα γιορτάσω, μην πιστεύοντας σε έναν τέτοιο «Άγιο»...(!) Όμως μου αρέσει που υπάρχουν άνθρωποι, ερωτευμένοι ή μη —σίγουρα αγαπημένοι— που περιμένουν αυτή τη μέρα για να περάσουν ξεχωριστές στιγμές με το έταιρο ήμισυ! 

Επειδή όμως το σύμβολο της καρδιάς με εξιτάρει (και πολύ μάλιστα), ειδικά σε κατασκευές και δημιουργίες, όταν είδα αυτές τις μαύρες παντόφλες στη λαϊκή αγορά, μου ήρθε συνειρμικά να τους βάλω επάνω δύο καρδούλες.

Θα χρειαστείτε:
• ένα ζευγάρι παντόφλες (οι συγκεκριμένες κόστισαν 1 ευρώ)
• ακατέργαστο μαλλί
• 1 βελόνα για φέλτ
• κουπ πατ καρδιά

• ένα κομματάκι από σφουγγάρι

Βάζετε το κομμάτι από σφουγγάρι μέσα στην παντόφλα για να λειτουργήσει ως διαχωριστικό με τον πάτο της. Τοποθετείτε το κουπ πατ επάνω στην παντόφλα και βάζετε μέσα λίγο ακατέργαστο μαλλί. Με τη βελόνα αρχίζετε και βελονιάζετε-«τρυπάτε» το μαλλί μέσα στο καλούπι, μέχρι να γίνει λείο, να μην «πετάει» καμία τριχούλα. 

Έτοιμες οι χουχουλιάρικες παντόφλες, που σίγουρα δεν είναι μόνο για τη συγκεκριμένη μέρα... Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιείστε και άλλα σχέδια κουπ πατ-καλούπια, αρκεί να μην έχουν πολλές λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα ένα λουλούδι.

Ας είναι αφορμή αυτή η μέρα να πούμε ένα «σ' αγαπώ», να χαρίσουμε μια καρδιά, ένα λουλούδι, να αγαπήσουμε ό,τι όμορφο υπάρχει γύρω μας!

Βρείτε κι άλλες ιδέες με καρδιές παρακάτω:
Valentine's heartsΗeart garlandChalkboard-magnetic heartsRed hearts stencil top 
Nail polish heartsMandala heartPlaster hearts

Δεν υπάρχουν σχόλια